Családregény

2010.09.07. 13:52

Kedves Mindenki!

Magdi közreműködésével sokakhoz eljutott a családregény nyomtatás előtti változata. Ő kért meg engem is arra, hogy tegyem föl a teljes dokumentumot az internetre. Sajnos ez a konvertálás nem annyira egyszerű, ezért valószínűleg a teljes verzióra még sokat kell várni, de az alábbi linken mindig közzéteszem a már megformázott és feltöltött változatot.

 https://docs.google.com/leaf?id=1bWJCp8dAcy6DVfYHSgZDsrtihJmDE9U3S6KI4r8sO4s&sort=name&layout=list&num=50

Addig is a könyvben szereplő képek felkerülnek majd ebbe a webalbumba:  

A családregény képei

Internetes családfák

2010.01.02. 16:19

Sziasztok!

Soós Gergőtől kaptam egy levelet, amiben elküldte néhány családfa-szerkesztő program címét. Nem tudom, hogy szeretne-e valaki regisztrálni ezek valamelyikére, én nem látom akadályát, de rátok bízom a dolgot.

"Az ilyen típusú oldalakon lehet családfát építeni; a családtagoknak profilt létrehozni; családi kalendáriumot vezetni, ami automatikus e-mail értesítőt küld szülinapokról stb.; családi blogot vezetni; sőt, ez az oldal állítólag nem ismert családtagok felfedezésére is jó…

Bár nekünk még az ismert családtagokat sem árt felfedezni"

 

Akiket érdekel: www.myheritage.hu

(vagy más tippek:  www.famiva.com, www.myfamily.com, www.geni.com)

Egy kis hírnév

2010.01.01. 18:54

Bizonyára többen tudjátok, hogy Faragó Lola nemrég szerepelt a DunaTV egyik műsorában, az Arcélek 2009.12.27-ei adásában. Ágitól kaptam egy levelet, amiben elküldte az adás internetes linkjét, így a video mostmár innen is elérhető. Ám ez nem minden:

"Van egy másik műsor is, ahol a Magdi, Márti és én vettem részt az énekkarban, Zsuzsi pedig a zenekarban, a Rádió Kórusával volt egy jótékonysági koncert, Karácsonyi Gálakoncert 2009 december 19-én az olasz intézetben. Ez is felkerült az internetre, max 5 perc a műsor, Handel  Messiásból a Halleluja zárótétel."

Mindkét felvétel felkerült az internetre, az alábbi linkeken érhetitek el őket:

Interjú Faragó Laurával

A Halleluja-zárótétel

Családi kronológia

2009.12.31. 00:52

Elkészült a család adatait összegyűjtő, nagy időrendi táblázat. Remélem minden adat szerepel benne, ami számít, és minden stimmel. Ha hibát találtok benne, vagy kiegészítenétek, írjatok nekem! Viola

 

Barangolj a családfában!

2009.12.28. 22:35

Kedves Rokonok!

Elkészült a családfa vázlata a Prezi szerkesztőprogram segítségével. (Ezt itt akár most azonnal megtekinthetitek)

A program lehetővé teszi, hogy a családfába a nevek mellé képek kerüljenek. Ezért arra kérlek Benneteket, ha szeretnétek színesebbé tenni a bemutatót, küldjetek sok-sok családi fotót, akár iwiw-en keresztül, akár az e-mail címemre.

Előre is köszönöm: Viola

A nagy-nagy család

2009.12.27. 12:20